Ti is kértétek, mi is régóta szerettük volna, és most a csillagok állása lehetővé tette, hogy a MondoCon Nagyszínpadára elhozzuk Nektek az első animés TikTokker beszélgetést és közönségtalálkozót

Vendégeink rövid bemutatása után beszélgetünk velük a TikTok trendekről, a példaképeikről, a platform jó és árnyoldaláról, hogy miben változtatta meg az életüket ez a felület. Minijátékokkal is készülünk nekik, de ami a legfontosabb: a helyszínen majd Ti is kérdezhettek tőlük! Sőt, a beszélgetés után dedikáltatni is tudtok velük!

Hogy kik lesznek a vendégeink? Soroljuk is:

Zórát talán nem kell sokatoknak bemutatni. A mangás lányként robbant be a köztudatba, azóta pedig mindenféle videókat készít nektek. Legyen szó animeajánlókról, Hazbin Hotel karakterbemutatókról, gamer élményekről, animés merch unboxing-ról, japán nyelvtanulási és utazási élményekről és így tovább.

Linda is animés contentekkel tarol. Zórához hasonlóan friss szezonos animékről is készít nektek ajnálókat, valamint a donghuák világába is kikacsintott már, például a Heaven Official’s Blessing ajánlójával, de gyárt animés hírösszefoglalókat, és ő is mutat nektek rendszeresen animés mercheket, mangákat, amikkel a gyűjteményét gazdagítja.

Gábor kicsit kilóg a sorból, hiszen nem animésként definiálja magát, de! Van kötődése kis közösségünkhöz! Írt egy könyvet, aminek egyik lány karaktere animés, és ehhez tőletek kért segítséget a TikTokon. (A regényt meg is tudjátok tőle venni a helyszínen, de figyelem, mert korlátozott példányszámban lesz csak elérhető!) Nem mellesleg, mangákkal is foglalkozik. Hogy milyen animés vonatkozásai vannak még, azt majd a Nagyszínpadi beszélgetésünkön elárulja! 

Találkozzatok hát velük az Őszi MondoCon 2024 Nagyszínpadán, október 12-én, szombaton, 12:00-13:00 óra között, majd pedig a dedikáló pultnál 13:00-14:30 óra között!